CommitCRM Business Automation for successful ITs


Go Back   CommitCRM Forums > CommitCRM Software Discussion Forum
Register Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Search this Thread
 
July 19th, 2019, 08:48 AM
tdr.css
 
Posts: 18
We've discovered a bug in the email connector.

When we send an email to the email connector it leaves a space off between the 14th and 15th words. It also leaves a space off the 30th and 31st, and again on 46 and 47.

So for example if we send an email that looks like this

One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five

The email connector parses it like:

One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three FourFive One Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four FiveOne Two Three Four Five One Two Three Four Five One Two Three Four Five OneTwo Three Four Five One Two Thre...

IT Services Lexington KY
 
July 19th, 2019, 09:51 AM
CommitCRM Support
 
Posts: 6,998
Thank you for posting and providing the sample.

We will review this and will provide our feedback.

Hope this helps.
 
July 29th, 2019, 09:19 AM
CommitCRM Support
 
Posts: 6,998
We have spent some time on testing this, using the sample you attached and unfortunately have not been able to reproduce the same.

Maybe share a few more details such as which mail server do you use, and anything else you may find relevant.

Hope this helps.
 
August 8th, 2019, 08:43 AM
tdr.css
 
Posts: 18
We use Office 365. Can't think of anything else that would be relevant.
I checked the Office 365 message trace and the spacing is correct. I believe it loses the spacing after CommitCRM email connector downloads it.
 
August 9th, 2019, 06:16 AM
CommitCRM Support
 
Posts: 6,998
Thanks for adding more details.
It may be the case, we've just so far couldn't have reproduced it.
Or, it may be something with 365, we've seen small glitches there too.
In any case, we will attempt to test this with 365 servers too. Thanks.
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 10:37 AM.

Archive - Top    

Commit Business Solutions Ltd.
Forum Software Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.